Find Lyrum Rammer på Facebook og Instagram Forside Rammer Kunstnere Print Plakater Skifterammer Litografier Fotos Kontakt Om os

Kunstnere

Lyrum Rammer vil gerne gøre noget for kunsten. Vil vil gerne bringe kunstneren og dennes værker tættere på dig og til fornuftige priser. Derfor har Lyrum Rammer hver fredag præsentere en nu unika kunstner i Guldrammen.
 
FRA 1. FEBRUAR - SIMON BJERRE

Grundideen er inspireret af neo-impressionisme (Georges Seurat) fra slutningen af 1800-tallet.
Da værkerne udelukkende udføres med sort tush, 0.05 mm, handler det hele om lys og skygge.

Simon er facineret af den ubegrænsning der ligger i kun at arbejde med en prik - "Jeg føler, at jeg kan være mere grundig omkring detaljer ved f.eks. rynker.
Hvert værk tager rigtig lang tid, men det er tanken om resultatet der driver mig"

Alle værkerne er i edition på 20 stk.

Simon Bjerre
Kunstnere der har udstillet i Guldrammen  
 
2012  
7. DECEMBER - MARIANNE MARKVAD  
God kunst, hygge, gløgg & godter

Fredag 7. - fredag 14. december
Marianne Markvad
9. NOVEMBER - SOFI STORM  

Sofi Storm fortæller:

Mine billeder opstår ud fra hændelser i mit eget liv, og iagttagelser af livet omkring mig. Materialerne samler jeg fra alle mulige steder og blander med mine egne fotos. Tingene splittes i fragmenter, for så at sætte dem ind i en anden kontekst, understøttet af min egen streg og farvelægning, og krydret med underfundighed og et gran af humor. Historiene er mine, men det er op til dig, som ser dem, at danne dine egne.

2. NOVEMBER - PETER KJÆR-ANDERSEN  
Peter Kjær-Andersen er født i København i 1964. Efter elevtiden som reklametegner på Aller Press, har Peter, både som selvstændig og som ansat, løst opgaver af designmæssig karakter. Virkefeltet er stort og alsidigt, plakater, medaljer, grafisk design, industriel design, udstillingsdesign.En del af hans arbejder har vundet priser og hans plakater er repræsenteret i permanente samlinger på flere museer. Peter Kjær
26. OKTOBER - KATRINE HVID  


Katrine Hvid arbejder i et formelt abstrakt formsprog med acrylfarve på papir og er meget optaget af materiale, farve og transparens. Samtidig med, at der ofte bruges kraftfulde farver, så som pink, græsgrøn og koboltblå, har værkerne en helt speciel finhed over sig. Farver står alene, farver mødes og smukke kompositioner opstår.

Kathrine Hvid
19. OKTOBER - ANJA MARIE PALM  

Anja er nu studerende på Designskolen i Kolding og bliver dagligt udfordret - og det virker!

Anja maler og tegner med en karakteristisk streg underfundige figurative kompositioner med fokus på kultur og værdier i et detaljeret og kontrastfyldt udtryk.

Anja Marie Palm
12. OKTOBER - STINE LETH  

Stine Leth er studerende ved Århus Kunstakademi og arbejder udfra en faglig klassisk viden, kombineret med impulsiv visualisering af ideer og formfortælling. Stines værker (strik, tegning og maleri) er kompositioner af klassiske grafiske og organiske former.

Se flere af Stines værker på I DO ART

Eller besøg hendes egen hjemmeside her

 

Stine Leth 2012

 
lyrumrammer
Facebook Instagram